SUSHI WANG UTRECHT

SUSHI WANG UTRECHT Het adres voor heerlijke sushi!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1161 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Wang Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 19:06 Lekker.... Alleen let erop dat de maguro nigiri niet draderig is met afbijten. Zalm was goed gesneden maat Maguro niet helaas....
25 sep 2022 om 20:14 Lekkere sushi, royale portie gember en wasabi. Heerlijk genoten.
18 sep 2022 om 20:00 Supper goed Heerlijk eten ,goed warm Voral de vlees gerechte waren erg lekker en goed gekruid Ik ga zeker weer bestelen hier en raad ander het ook aan te doen
17 sep 2022 om 20:25 Lekkere sushi, bestelling klopte. Bezorger deed er iets langer over dan verwacht, telefoontje naar het restaurant, ze belden er direct achteraan en toen stond de bezorger al voor de deur. Nog netjes over terug gebeld door het restaurant.
10 sep 2022 om 20:36 Zoals altijd heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en vers. Deze keer een gratis wakame salade ontvangen.
10 sep 2022 om 20:26 “Order should arrive shortly” for more than 40mins after the first 50mins waiting. Food was ok, not as good as I remember.
3 sep 2022 om 0:09 Heerlijke sushi, rijst en gebakken kip op kool. Sushi Wang altijd al de beste gevonden van de stad. Kreeg een extra doosje sushi erbij, zomaar! Mocht je twijfelen, gewoon doen! Niet goedkoop maar dat is tegenwoordig niets meer.
22 aug 2022 om 20:11 Sushi was heerlijk (wat er nog van te eten was). Echter bezorger (thuisbezorgd) was veel te laat en sushi zat verpakt in papierenzakje waar het zo doorheen viel dus slechts de helft nog kunnen redden :-(
19 aug 2022 om 11:04 Extra’s gekregen en het was heerlijk. 5 sterr’n.
16 aug 2022 om 11:41 Extra stukjes gekregen met een handgeschreven briefje erbij. En super lekkere Sushi. Top dit!
11 aug 2022 om 22:02 Sushi was heerlijk. De app gaf heel lang aan dat het bijna bezorgd zou worden. Toen ik belde, stonden ze me heel vriendelijk te woord, boden ze hun excuses aan en hadden ze wat extra sushi bij de bestelling gedaan. Ga zeker nog een keer bestellen.
11 aug 2022 om 21:28 Veel later bezorgd dan aangegeven. App stond meer dan 30 min op "wordt zo bezorgd"